Dejan Kulusevski Förmögenhet: En fotbollsspelares framgångar

Bob
Skriven av Bob

Dejan Kulusevski är en av Sveriges mest lovande unga fotbollsspelare. 23-åringen från Stockholm har redan hunnit med en hel del i sin karriär – från genombrottet i Parma och Juventus till att bli en nyckelspelare i Tottenham. Men hur stor är egentligen Dejan Kulusevskis förmögenhet? Låt oss ta en titt på hans lön, hus, bilar och andra tillgångar.

Dejan Kulusevskis lön och kontrakt

Dejan Kulusevski lön är för närvarande cirka 70 miljoner kronor per år i Tottenham, vilket gör honom till en av Premier Leagues bäst betalda spelare. Hans nuvarande kontrakt med Spurs löper till juni 2028 och är värt totalt 286 miljoner kronor över 5 år.Innan flytten till England hade Kulusevski en årslön på runt 40 miljoner kronor i Juventus. Sammanlagt har han redan tjänat över 140 miljoner kronor under sin fotbollskarriär.

Hus och bilar

Som många andra fotbollsstjärnor har Kulusevski investerat en del av sin förmögenhet i fastigheter. Han äger bland annat en lyxvilla i norra London värd flera miljoner.”Kulu” ses ofta cruisa runt i dyra sportbilar, men han har hittills varit förtegen om exakt vilka bilar han har i garaget. Det ryktas dock om att han nyligen köpt en Ferrari för att fira sitt nya kontrakt.

Sponsoravtal och varumärke

Kulusevski har ännu inte knutit några stora sponsoravtal, då han vill fokusera fullt ut på fotbollen. Men med tanke på hans växande popularitet lär det bara vara en tidsfråga innan de stora varumärkena kommer knackande.Experter tror att Kulusevski är klippt och skuren för den amerikanska marknaden, där europeiska fotbollsspelare blivit allt mer eftertraktade. Lagkamraten Harry Kane tjänar multum bara på sitt varumärke – något som Dejan kan ha i åtanke.

Dejan Kulusevskis förmögenhet 2024

hur rik är Dejan Kulusevski egentligen? Olika källor uppskattar hans förmögenhet till mellan 100-150 miljoner kronor i dagsläget.Med tanke på att han fortfarande är i början av sin karriär lär den siffran växa rejält de kommande åren. Om han fortsätter leverera på planen och förvaltar sina tillgångar smart kan han mycket väl bli en av Sveriges rikaste idrottare inom en snar framtid.Oavsett hur mycket pengar han tjänar verkar Kulusevski ha båda fötterna på jorden. För honom handlar det om kärleken till spelet, inte pengarna.”Jag är redo att offra allt för att bli så bra jag kan. Det kanske inte märks från dag till dag men i längden kommer det att synas”, har han sagt.Det ska bli spännande att följa Dejans resa vidare, både på och utanför planen. En sak är säker – han kommer att fortsätta bygga sin förmögenhet i många år framöver.